BELANGENBEHARTIGING

Ben jij een creatief multi-talent en:

Zie jij er tegenop om te onderhandelen met opdrachtgevers? Heb jij moeite met het bepalen van je honorarium? Kost het je veel tijd om tot goede afspraken te komen? Of ga je het maken van die afspraken het liefst helemaal uit de weg?

En wil je graag:

Met een gerust hart aan nieuwe projecten beginnen? Goed voor jezelf zorgen? Wil jij meer tijd en aandacht voor de artistieke kant van je project? Een professionele indruk maken bij je opdrachtgevers?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik vertaal jouw wensen en verwachtingen naar je opdrachtgever of klant én andersom. Het is van wezenlijk belang dat helder is wat een opdracht precies inhoudt, wat de planning en de deadline is, het budget, kortom: de kaders waarbinnen jij artistieke vrijheid vindt.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

We beginnen met een kennismakingsgesprek, bij voorkeur tijdens een persoonlijke ontmoeting (ca. 2,5 uur). Hebben we allebei vertrouwen in een fijne samenwerking, gaan we van start! Zodra er een nieuwe opdracht in het verschiet ligt, kom ik in actie. We bespreken (bellend of Skypend) welke waarde (in tijd, kennis, skills, tools) jij aan een project toevoegt, wat het project inhoudt, wie de opdrachtgever of klant is en welke vergoeding daarbij past. Namens jou neem ik contact op met de opdrachtgever of klant en behartig jouw belangen. We bepalen vooraf samen onze strategie, ik houd je tussentijds op de hoogte en hebben we hebben natuurlijk overleg als daar aanleiding toe is. Vertrouwen en openheid vormen de basis van onze samenwerking.

Zij gingen jou voor:

“(…) Daarom is het zo heerlijk dat we nu met Fleur werken. Fleur helpt ons en houdt ons scherp op zakelijk gebied maar weet ook wat er belangrijk is op inhoudelijk niveau.”

– Marloes van der Hoek, vormgever

Lees het hele verhaal van Marloes >

“Ik ben nu bijna een jaar aan het werk met Fleur, en ik kan me nu al niet voorstellen hoe mijn (professionele) leven eruit zou zien zonder haar. (…) Ik zou iedere kunstenaar (of andersoortige ondernemer) een Fleur in zijn of haar leven gunnen, want het maken en aanbieden van zoiets kwetsbaars en ongrijpbaars als het uitvoeren van een eigen idee wordt er zoveel makkelijker en vooral leuker door!”

– Stan Vreeken, componist en muzikant

Lees het hele verhaal van Stan >

“(…) Ze is een mensenmens: zeer betrokken op een warme manier. Terwijl ze toch, en dat is het knappe, naar de buitenwacht zich hard en zakelijk kan opstellen als het moet. Bepaald geen softie.”

– Wikke van Houwelingen, vormgever

Lees het hele verhaal van Wikke >

“Fleur kent de zakelijke kant, maar kan ook inhoudelijk meedenken over mijn processen.”

– Koen Steger, vormgever

Lees het hele verhaal van Koen >

Jouw investering

Kennismakingsgesprek eenmalig € 90 ex btw, daarna vanaf € 75 per uur ex btw. Ik maak vooraf een inschatting van de te maken uren en je kunt via een online gedeeld document altijd zien wat ik voor je doe. Ik heb er alle belang bij dat jij weet waar je aan toe bent, dus daar doe ik dan ook best voor.

Of…

… heb je meer interesse in ad hoc hulp of coaching? Of heb jij een andere vorm van samenwerken voor ogen? Ik hoor graag bij welke uitdaging jij mijn hulp kunt gebruiken.