COACHING

Ben jij een creatief multi-talent en:

Heb je chronisch te weinig tijd?
Ben je bang dat je je niet genoeg ontwikkelt?
Vind je het moeilijk om prioriteiten te stellen?
Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat?
Bruist je hoofd van de ideeën maar kun je niet kiezen?
Heb jij gebrek aan focus?
Mis je een plan voor de toekomst?

En wil je graag:

Meer tijd overhouden voor de dingen waar je blij van wordt;
Weten wat je waard bent;
Uitzoeken of je werkzaamheden kunt uitbesteden;
Een nieuwe koers uitstippelen;
Jezelf blijven ontwikkelen;
Meer rust in je leven en in je hoofd?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik zet mijn kennis, ervaring en netwerk in om samen met jou het beste in jou naar boven te halen. Voor een creatief multi-talent als jij gaan (ruimte voor) creatieve, zakelijke en persoonlijke ontwikkeling vaak hand in hand. Daarom brengen we je eerst jouw situatie en wensen in kaart om aan de hand daarvan prioriteiten en haalbare doelen te stellen. Ik begeleid je op de weg hier naartoe, help je om koers te houden of te wijzigen, houd overzicht. Zodat jij je aandacht kunt richten op de nieuwe richting die je in gaat slaan. Want dat je toe bent aan verandering blijkt al uit het feit dat je deze woorden leest. Sterker nog, je bent al begonnen.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

We beginnen met een kennismakingsgesprek, tijdens een persoonlijke ontmoeting (ca. 2 uur) en bespreken jouw wensen en de knelpunten die je ervaart. Dan plannen we een aantal periodieke gesprekken van 2 á 3 uur met tussenpozen van 1 tot 2 maanden. Afhankelijk van jouw wensen en doelen en onze persoonlijke klik is een intensievere samenwerking ook mogelijk.

Zij gingen jou voor:

(…) Ik ervaar meer rust en ruimte voor de dingen die er in mijn leven echt toe doen. Ik geniet meer en zie hoe ik verder kan groeien. Ik noem mijzelf wel talentbevrijder, maar eigenlijk is het Fleur die op dit moment mijn talent bevrijdt!” 

– Laurens Waling, spreker, schrijver, facilitator en oprichter van Part-up

Lees meer van Laurens >

“(…) Daarom is het zo heerlijk dat we nu met Fleur werken. Fleur helpt ons en houdt ons scherp op zakelijke gebied maar weet ook wat er belangrijk is op inhoudelijk niveau. Met haar rustige nuchtere maar humorvolle directheid wijst ze ons op onze blinde vlekken en weet ze ons er zelfs voor te enthousiasmeren. Dat scheelt enorm veel tijd en energie die wij vervolgens weer in ons werk kunnen steken.”

– Marloes van der Hoek, vormgever

Lees meer van Marloes >

Fleur kan als geen ander alle open eindjes die er altijd liggen bij een zelfstandig (kunstzinnig) ondernemer met elkaar verbinden en omknopen tot een heldere rode draad. Zo heeft ze mij enorm geholpen met het smeden van een duidelijk en realistisch ‘plan de campagne’, en heeft ook nog eens enorm hard (mee)gewerkt aan de uitvoering daarvan. “

– Stan Vreeken, componist en muzikant

Lees meer van Stan >

“Fleur probeert iemand boven zichzelf uit te laten stijgen, maar niet op een pusherige manier.  (…) De samenwerking levert ons vooral bewustwording op; waar willen we heen en hoe organiseren we dat? En ook concentratie: Doordat we haar volledig vertrouwen kunnen we gecompliceerde zaken aan haar overlaten waardoor er de nodige ruimte en focus ontstaat om te kunnen ontwerpen.”

– Wikke van Houwelingen, vormgever

Lees meer van Wikke >

“(…) Ze stimuleert mij om mijzelf tot een hoger niveau te tillen, keuzes te maken die stroken met mijn ambities.”

– Koen Steger, vormgever

Lees meer van Koen >

“(…) Extra prettig, en belangrijk in een coach, is dat ze je zeer serieus neemt in wat je doet en vertelt. Dit zorgt voor vertrouwen en maakt het mogelijk om open te praten over de soms kwetsbare en onzekere kanten van het vak.”

– Merel Smitt, theatermaker

Lees meer van Merel >

Investering

Kennismakingsgesprek eenmalig € 120 ex btw, daarna € 90 ex btw per uur.

Of…

… heb jij een andere vorm van samenwerken voor ogen? Ik hoor graag bij welke uitdaging jij mijn hulp kunt gebruiken.