REIKI

Reiki speelt al meer dan 20 jaar een belangrijke rol in mijn leven. En ik wil mijn enthousiasme over Reiki graag met anderen delen.

Wat is het?

Reiki is een eenvoudige techniek voor het overbrengen van genezende energie van een gever naar een ontvanger. Eenvoudiger kan ik het niet uitleggen. Die genezende energie noemen we ook wel universele (rei) levensenergie (ki). Het is de fundamentele levenskracht die stroomt en klopt in alles wat leeft. We worden ermee geboren.

We verbruiken ki tijdens onze dagelijkse bezigheden. Daarom is het belangrijk dat we deze weer aanvullen. Wanneer we onze levensenergie niet op tijd of onvoldoende aanvullen, worden we emotioneel of lichamelijk ziek.

Mogelijkheden

Reiki herstelt de balans in jouw lichaam en geest. Een behandeling;

  • versterkt en harmoniseert het immuunsysteem;
  • zorgt voor diepe ontspanning;
  • ontgift;
  • heft energieblokkades op;
  • helpt om je energievoorraad weer op peil te krijgen;
  • ondersteunt het proces van genezing en bewustzijnsontwikkeling;
  • brengt je in contact met je essentie: met wie je in werkelijkheid bent.

Reiki is geen geneeswijze zoals wij die volgens de reguliere geneeskunde kennen en mag daarom nooit gebruikt worden als vervanging van een bezoek aan de huisarts. Wel werkt het pijnverlichtend en kan het op een krachtige en natuurlijke manier het proces van genezing ondersteunen.

Behandeling

Tijdens een Reikibehandeling geef ik via mijn handen energie door aan jou, de ontvanger. Dit is niet mijn energie, maar de universele levensenergie die door ons heen stroomt. Ik kanaliseer deze en jouw lichaam en geest bepalen zelf de sterkte en de impact van de ontvangst. Je mag erop vertrouwen dat je precies dat ontvangt wat je nodig hebt.

Een behandeling kan 1,5 uur duren, maar ook van 10 minuten kun je al veel profijt hebben. Een uitgebreide behandeling gebeurt vaak liggend, maar het kan ook zittend op een stoel. Je houdt je kleren aan en hoeft alleen maar ontspannen te liggen of te zitten.

Ik geef – in Utrecht – behandelingen zo’n 45 minuten. Je ondergaat die zittend op een stoel. Het is fijn als je makkelijk zittende kleding aan hebt. Ben je nieuwsgierig?

Mail voor een afspraak: reiki@metfleur.nl

Ik werk op basis van waardebepaling achteraf. Voel je vrij om te delen wat voor jou passend voelt. Ik kijk ernaar uit om mijn geweldige ervaring met Reiki met jou te delen!